Berichten laden...
 • portrait

  Open studio as zaterdag 29 mei 2021!

  Graag ontmoet ik jou in mijn studio a.s. zaterdag 29 mei 2021 tussen 10-1700 uur! Alle informatie is te lezen in mijn meest recente nieuwsbrief!  

 • photowalks-collage

  Fotowandelingen van start!

  In week 12 is de eerste fotowandeling van start gegaan. We hebben een stukje van het Laarzenpad gelopen in het Naardermeer. Met aandacht voor compositie zijn er heel mooie resultaten geboekt. Er zijn al nieuwe boekingen, heel blij mee!  

 • Steun jij ook mijn actie voor een permanente buitenexpositie kunstfotografie in Weesp?

  Via doneeractie.nl zoek ik donateurs voor mijn kunstinitiatief; het realiseren van een permanente buitenexpositie kunstfotografie aan de Gravelandseweg in Weesp. Eén van mijn foto’s zal op groot formaat worden geprint op weerbestendig plaatmateriaal en gemonteerd in een stalen frame zodat het beeld goed te zien is vanaf de weg. Op deze manier wil ik voorbijgangers…

 • Nieuw aanbod!

  Lees hier mijn meest recente nieuwsbrief van maart 2021 met een overzicht van mijn nieuwe aanbod!

 • Reis Nepal uitgesteld!

  Vanwege het Coronavirus is mijn reis, Hike for Health Nepal met Simavi van maart uitgesteld tot november 2020. Lees hier alles over in mijn meest recente nieuwsbrief en ook over mijn nieuwe fotoprojecten en studio!

 • charitybox

  Bij Kerstmarkt Vreeland voor Hike for Health Nepal

  Zaterdag 7 december 2019 staan we op de Kerstmarkt Vreeland voor mijn actie Hike for Health Nepal! >>Lees hier mijn meest recente nieuwsbrief van december 2019 met alle info over deze markt.

 • Oproep voor kunstenaars/creatieven | Call for artists

  Lees in deze mailing alle informatie over deelname aan de charity box. Doe je ook mee voor het goede doel? Geef je dan even op voor 10 november 2019.

 • qrcode-hikeforhelath-nepal-simavi-sponsoractie

  Kom in actie en maak een donatie!

  OPROEP: LAAT EEN DRUPPEL VAN ONZE RIJKDOM DOORSTROMEN EN HELP OOK MEE! https://kominactie.simavi.nl/acties/445 In maart 2020 doe ik mee met de Hike for Health Nepal! Ik wil Simavi graag helpen door deze tocht te maken en daarmee €3000,- op te halen, maar ik kan dat niet alleen. Ik ben op zoek naar mensen die me…

 • hikeforhelath-nepal-weespernieuws-indemedia

  Spread the news! Hike for Health Nepal in het Weesper Nieuws!

  Spread the news! Heel blij met mijn interview in het Weesper Nieuws over mijn actie Hike for Health Nepal!

 • indemedia-traingel-hikeforhealth-nepal-goededoel-actie-sponsoring

  Spread the news! Hike for Health Nepal

  Superblij dat mijn sponsoractie van Hike for Health Nepal is opgepakt door De Triangel, een huis-huis blad van de gemeente Wijdemeren. Lees er alles over op mijn actiepagina: kominactie.simavi.nl/acties/445. Doneer ook en steun hiermee de waterprojecten van Simavi in Nepal!