Muzikale Droomreis bijeenkomst in Laren!

Expo Droomreis nu in Laren!
De expositie Droomreis is on tour en na een geslaagde start bij Medisch Centrum Bussum Zuid, nu te zien in Vivium Johanneshove Laren tot 13 juli 2018. Deze expositie toont 18 dromerige landschapsfoto’s uit mijn fotoserie Droomreis. Nico van Wijk en Sonja Brekelmans hebben eigen associaties bij deze foto’s gemaakt in poëzie en illustraties. Wij hopen dat bezoekers en bewoners even uit de dagelijkse werkelijkheid stappen en zich open stellen voor de wereld van fantasie en droom.
Mee op muzikale Droomreis!
Op maandag 9 juli 2018 houden wij (Thomas, Henriette, Nico, Sonja en ik) van 14.30-16.00 uur, een Droombijeenkomst in Johanneshove Laren. Met een korte toelichting over ons Droomreis project, poëzie, muziek en tijd voor een gesprek.
Droom mee met mooie liedjes uit de jaren ’30 en ’50 gebracht door zangeres Henriette Andersen en bassist Thomas Winther Andersen. Naast liedjes uit het American Songbook zijn er ook enkele Franse teksten. Wij hopen dit met jou te kunnen beleven en over elkaars dromen te horen. Wees welkom!